Vaatwasser verstopt in Papendrecht? Een verstopte vaatwasser kan verschillende oorzaken hebben, b.v. een modderige afvoer of filter (voedsel- en zeepresten). De verstopping kan ook worden veroorzaakt door een probleem met de constructie van de afvoer. Rioolservice Papendrecht lost het probleem graag voor u op.

Als de vaatwasser verstopt is, loopt het water niet goed weg en blijft er water in het apparaat. Dat is niet alleen vervelend, het kan ook gaan stinken. Als u het filter, de pomp en de afvoerslang al hebt gecontroleerd, ligt het probleem waarschijnlijk in de afvoer waarop de machine is aangesloten.

Herstel een verstopte afvoer


Als de verstopte vaatwasser wordt veroorzaakt door een verstopte afvoer, kan een ontstoppingsbedrijg het probleem oplossen. De Rioolservice Papendrecht is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Onze specialisten kunnen de afvoer onder hoge druk reinigen of de verstopping verwijderen met bijvoorbeeld een veermachine.

Heeft u een verstopte vaatwasser in en rond Papendrecht? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Papendrecht.

[button link=”https://rioolservicepapendrecht.nl/contact/” target=”” size=”progression-medium or progression-large” color=”progression-grey”]Meld uw verstopping[/button]