Camera inspectie Papendrecht

Camera-inspectie van het rioleringssysteem in Papendrecht is geen overbodige luxe. Een camera-inspectie van het riool is altijd een goed idee om uit te voeren. Dit geeft een goed beeld van de toestand van het riool, zodat u weet waar u bent. Door een rioolinspectie uit te voeren met een kleurencamera, kunnen we bijna alle rioolproblemen in het riool zien. Wat we boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de camera van het riool ons zuivere beelden van de binnenkant van het rioolsysteem. Een gebroken riool of een losse verbinding is bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar. We kunnen deze afbeeldingen ook op dvd of foto plaatsen voor mogelijke klachten van gemeenten of voormalige eigenaren (verborgen gebreken).

Alle beelden op een DVD of foto

Deze camerabeelden laten ons ook zien of er fouten zijn in het rioolsysteem, ivm ontstoppingsgarantie. Aangezien het onderhoud van de riolering voor veel eigenaren geen prioriteit is, raden we ook aan dat een inspectie door rioolcamera wordt uitgevoerd voor de aankoop van een bestaand huis. Dit, om verrassingen na aankoop te voorkomen, betreft gebroken riolen of verstopping van riolen. Omdat we zijn aangesloten bij Rioolservice Nederland, worden we regelmatig ingeschakeld voor een camera-inspectie door: VVE’s, gemeenten, woningcorporaties en grote bouwbedrijven.

Om het voor de klant en voor ons gemakkelijker te maken, vragen we u om de verschuldigde bedragen op ons mobiele pinapparaat te betalen nadat het werk is voltooid, of contant te betalen.

kosten

€100,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten (ex. BTW)