Rioleringlucht in het huis is erg vervelend, vooral als je al alles hebt geprobeerd om er vanaf te komen. De geur is meestal een teken dat er een probleem is met de riolering. Om verder ongemak te voorkomen, is het belangrijk dat u het riool laat inspecteren zodat de onderliggende oorzaak tijdig kan worden gevonden voordat er verdere problemen optreden.

Rioolstank in het huis kunnen verschillende oorzaken hebben. Het is daarom belangrijk om te zien waar de lucht is. Ruik je de rioollucht in de badkamer? Dan kan het probleem in de gootsteen, douche of badafvoer zitten. Als de onaangename lucht overal in het huis ruikt, kan er iets mis zijn met de ventilatie of, bijvoorbeeld, de riolering onder het huis.

Oplossing voor rioollucht


Voordat de rioollucht kan worden aangepakt, moet eerst het probleem worden gevonden. Rioolservice Papendrecht helpt u graag verder. Onze experts kunnen het riool inspecteren en verstoppingen of scheuren detecteren. Als dit niet de oorzaak is, is rookdetectie een optie. Het sproeien van milieuvriendelijke rook in de leidingen kan bepalen of er kleine scheuren of gaten in het riool zijn.

Wilt u zo snel mogelijk van de storende rioollucht in uw huis af? Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Papendrecht.

[button link=”http://www.rioolservicebarendrecht.nl/contact/” target=”” size=”progression-medium or progression-large” color=”progression-grey”]Meld uw verstopping[/button]